GNOCCHI CU TRUFE IN SOS GORGONZOLA

INGREDIENTE

MOD DE PREPARARE

Într-o oală punem apă la fiert. În momentul în care apa începe să fiarbă, adăugăm Gnocchi și le lăsăm la fiert timp de 5 minute. Cât timp se gătesc pastele, pregătim sosul.

Într-o tigaie pusă la foc turnăm puțin unt și după ce acesta se topește, adăugăm bucățele de Gorgonzola. Amestecăm bine, iar în momentul în care Gorgonzola s-a topit, adăugăm un borcănel de Pesto cu Trufe Negre și amestecăm continuu. Pe urmă turnăm smântâna lichidă și omogenizăm bine, până obținem consistența dorită a sosului. Când sosul este gata, poate fi scos într-un vas separat sau lăsat în tigaia unde a fost preparat.

În momentul în care Gnocchi sunt fierte, le scoatem direct în farfurie. Cât timp sunt calde, peste ele se toarnă sosul. Opțional pentru aromă și gust, putem presăra într-o cantitate mică Carpaccio Mărunțit de Trufe Negre. Și sunt gata pentru servit.

Poftă bună!